reabilitare pod Km18+523

Reabilitare DJ 106B-A1 Ocna Sibiului – Loamneş – Șoroştin – Țapu

reabilitare pod Km18+523

Descriere proiect

Beneficiar:   CONSILIUL JUDEȚEAN SIBIU
Antreprenor:  
DRUMSERV SA
Executant:  
AUTORUN SRL
Perioada:  
2022 – în derulare

În cadrul acestui proiect de reabilitare DJ 106B-A1, AUTORUN COMPANY execută lucrări pentru următoarele obiecte:

 • Reabilitare Pod Km13+323
 • Reabilitare Pod Km18+523
 • Reabilitare Pod Km25+383
 • Reabilitare Pod Km25+833

Cantități ale proiectului:

 • terasamente 8.000 mc
 • cofraje 600 mp
 • armături 60.000 Kg
 • betoane 1500 mc
 • confecții metalice 15.000 Kg

Mai multe despre serviciile noastre găsiți în pagina Lucrări de drumuri, poduri și căi ferate

Provocări

Cea mai mare provocare a acestui proiect de reabilitare DJ 106B-A1, a fost consolidarea culeilor podurilor prin procedeul de torcretare umedă a betonului. Acest procedeu a fost testat cu succes de colegii noștri în cadrul altui proiect similar. Colegii noștri au reușit să finalizeze cu succes lucrările de consolidări ale infrastructurii, urmând ca în următoarea perioadă să înceapă lucrările la suprastructură.

După finalizarea acestui proiect, compania noastră va atinge un număr de 7 poduri reabilitate și 3 poduri noi realizate în ultimii trei ani.

Fundație și pardoseală din beton Hala Electro Metalurgie

Fundație și pardoseală din beton Hala Electro Metalurgie

Fundație și pardoseală din beton Hala Electro Metalurgie

Descriere proiect

Beneficiar:   Electro Metalurgie SRL
Antreprenor:   Gama Construct SRL
Furnizor betoane:   AUTORUN SRL
Perioada:   2022

În colaborare strânsă cu antreprenorul general, Gama Construct SRL, și beneficiarul final, Electro Metalurgie SRL, am reușit să furnizăm cu succes betonul necesar pentru proiectul lor. Am furnizat produse pentru fundație și pardoseală din beton. Această colaborare a fost o reușită datorită capacității noastre de a răspunde unei provocări majore întâmpinate de client.

Una dintre principalele provocări cu care s-a confruntat clientul a fost necesitatea turnării unor cantități mari de beton într-un timp limitat. Acesta avusese experiențe neplăcute cu furnizori anteriori care nu au putut oferi soluția necesară într-un interval rezonabil de timp.

Mai multe despre serviciile noastre găsiți în pagina Producție și furnizare de betoane

Provocări

La AUTORUN COMPANY, am înțeles în mod clar nevoile și preocupările clientului nostru. Astfel, am reușit să oferim clientului nostru soluția de care avea nevoie, depășindu-i așteptările și asigurându-l că poate conta pe noi în orice situație. Rezultatul final a fost un proiect finalizat cu succes, iar clientul a rămas extrem de mulțumit de serviciile noastre.

Cu o suprafață totală de 1500 mp, această hală industrială reprezintă o contribuție valoroasă la infrastructura Electro Metalurgie SRL și un exemplu de excelență a serviciilor AUTORUN COMPANY.

Această colaborare reprezintă o demonstrație clară a competenței și capacității noastre de a oferi soluții adaptate nevoilor specifice ale clienților noștri. Suntem mândri să fim partenerul de încredere al clientului nostru și să contribuim la succesul proiectelor lor.

La AUTORUN COMPANY, suntem mereu pregătiți să abordăm provocări și să găsim soluții inovatoare pentru clienții noștri. Experiența și profesionalismul nostru ne permit să oferim servicii de calitate superioară în industria construcțiilor.

pardeseală din beton Aterm

Pardoseală din beton Hala Aterm

pardoseala din beton Aterm

Descriere proiect

Beneficiar:   Aterm SRL
Furnizor betoane:   AUTORUN SRL
Perioada:   2022

Pardoseală din beton Hala Aterm

Suntem încântați să împărtășim povestea unei colaborări de succes între Autorun Company și Aterm SRL într-un proiect local de amploare. Aterm SRL a realizat o investiție semnificativă într-o nouă facilitate de producție, o hală cu o suprafață de 6000 mp.

În cadrul acestei colaborări, am furnizat 1200 mc de beton armat cu armatură dispersă clasa 25/30, utilizând cimentul EcoPlanet pentru a reduce emisiile de carbon, pentru o pardoseală din beton. Am reușit să gestionăm cu succes provocarea termenelor strânse și a cantității mari de beton necesară.

Suntem mândri de rezultatele obținute în această colaborare și suntem recunoscători partenerului nostru, Aterm SRL, pentru încrederea acordată. Ne angajăm să continuăm să oferim soluții inovatoare și sustenabile în domeniul construcțiilor, rămânând fidel valorilor noastre fundamentale: competența, dezvoltarea continuă și satisfacția clienților.

Mai multe despre serviciile noastre găsiți în pagina Lucrări de construcții civile și industriale

Provocări

Compania Autorun, a atins un nou prag de excelență în anul 2022 prin realizarea unui proiect de furnizare semnificativă de beton. În colaborare cu Holcim, unul dintre cei mai importanți producători de ciment și beton la nivel mondial, ne-am asumat responsabilitatea de a furniza 1200 de mc de beton armat cu armatură dispersă clasa 25/30 pentru o pardoseală într-o hală cu o suprafață totală de 6000 mp.

Betonul a fost aplicat prin metoda elicopterizării, un proces care asigură o finisare superioară și o distribuție egală a betonului pe toată suprafața. Betonul armat cu armatură dispersă clasa 25/30 se caracterizează printr-o rezistență ridicată la compresiune și tracțiune, precum și o bună rezistență la intemperii și uzură, recomandându-se pentru construcții cu cerințe mecanice și de durabilitate ridicate.

În ciuda complexității proiectului și a cantității mari de beton necesar, am reușit să finalizăm lucrările într-un timp impresionant de doar trei zile. Acest lucru a fost posibil datorită unei planificări logistice bine puse la punct, a tehnologiei moderne de care dispunem și a profesionalismului echipei noastre.

Această realizare subliniază capacitatea Autorun Company de a oferi produse de înaltă calitate în timpuri record, menținând în același timp cele mai înalte standarde de lucru. Continuăm să consolidăm reputația noastră ca lideri în industria betoanelor prin astfel de proiecte și prin nivelul de serviciu de excepție pe care îl oferim clienților noștri.

Pod Soseauna Sibiului, Medias

Modernizarea și reabilitarea podului peste pârâul Ighiș

Pod Soseauna Sibiului, Medias

Descriere proiect

Beneficiar:   MUNICIPIUL MEDIAȘ
Executant:  
AUTORUN SRL
Asfaltare:   DRUMSERV SA
Perioada:  
2021 – 2022

Proiect: Modernizarea, reabilitarea și extinderea traseelor de transport public electric.

Podul de pe DN14, Șoseaua Sibiului, este amplasat la km 0+980, peste pârâul Ighiș.

Reabilitarea podului a inclus o serie de lucrări esențiale pentru a aduce structura la standardele actuale de exploatare și siguranță.

Mai multe despre serviciile noastre găsiți în pagina Lucrări de drumuri, poduri și căi ferate

Provocări

Principalele etape ale proiectului au inclus:

 • Desfacerea și refacerea straturilor drumului, hidroizolației și betonului de pantă.
 • Demolarea prin sablare a betoanelor degradate și cămășuirea elevațiilor cu beton torcretat.
 • Înlocuirea și modernizarea dispozitivelor de acoperire ale rosturilor și gurilor de scurgere.
 • Turnarea unui nou strat de beton de pantă și realizarea trotuarelor și grinzilor de parapet.
 • Aplicarea unei hidroizolații performante și protejarea acesteia cu beton asfaltic.
 • Montarea parapetelor noi de siguranță, atât pietonale, cât și pe partea carosabilă.
 • Refacerea și consolidarea elementelor principale ale suprastructurii, inclusiv aplicarea unor mortare speciale și consolidarea grinzilor cu lamele din fibre de carbon.
 • Protejarea elementelor structurale împotriva factorilor externi și realizarea unor dispozitive anti-seismice.
 • Lucrări ample la infrastructura podului, cu aplicarea de mortare speciale și protecția culeelor.
 • Repararea prin torcretare a betoanelor degradate ca protecție anticorozivă și impermeabilizarea suprafețelor de beton cu grunduri cimento-polimerice.
 • Refacerea racordărilor în elemente geometrice și lucrări la rampele podului.
 • S-a construit, de asemenea, o placă de suprabetonare, care asigură o parte carosabilă de 14,45 m și două trotuare de câte 1,50 m fiecare.

Executarea lucrărilor pentru reabilitarea podului sub trafic a reprezentat o provocare majoră, necesitând planificare atentă și adaptare continuă pentru a asigura atât siguranța muncitorilor, cât și fluxul constant al vehiculelor.

zid de beton Bazna

Execuție ziduri de sprijin din beton în Comuna Bazna

zid de beton Bazna
zid de beton Bazna

Descriere proiect

Beneficiar:   COMUNA BAZNA
Antreprenor:   GEIGER TRANSILVANIA SA
Executant:   AUTORUN SRL
Perioada:   Aprilie – Octombrie 2022

În cadrul acestui proiect AUTORUN COMPANY a executat lucrări pentru următoarele obiective:

Strada Avram Iancu

 • ziduri de sprijin din beton cu H=2,75 m în lungime de 130 ml
 • podet P2 în lungime de 30 ml

Strada Tudor Vladimirescu

 • ziduri de sprijin din beton cu H=2,75 m în lungime de 70 ml
 • ziduri de sprijin din beton cu H=4,00 m în lungime de 80 ml

Cantități ale proiectului:

 • terasamente 2.000 mc
 • cofraje 2.500 mp
 • betoane 2.000 mc

Mai multe despre serviciile noastre găsiți în pagina Lucrări de construcții civile și industriale

Provocări

La execuția acestor ziduri din beton, echipa noastră a executat serviciile prevăzute în contract cu profesionalismul și promptitudinea cuvenită angajamentului asumat. Provocator a fost realizarea amprentată a feței vizibile a zidurilor de sprijin şi găsirea unor soluții pentru fixarea fermă a cofrajelor în condițiile în care terenul nu a permis acest lucru.

gara Dumbrăveni

Reabilitare Gara Daneș și Gara Dumbrăveni

gara Dumbrăveni

Descriere proiect

Beneficiar:   CNCFR „CFR” SA
Antreprenor:   FCC CONSTRUCCION SA BARCELONA SUCURSALA BUCUREȘTI
Executant:   AUTORUN SRL
Perioada:   2017 – 2019

Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov – Simeria, componentă a Coridorului IV PAN EUROPEAN, pentru circulația trenurilor cu viteză maximă de 160 km/h, secțiunea Coșlariu – Sighișoara, lotul 1 Sighișoara – Aţel

Stația CF Daneş

 • Reabilitare clădire stație
 • Finalizare finisaje tunel pietonal
 • Finalizare peroane linia I și linia II+III
 • Rețele iluminat, apă, canalizare menajeră și pluvială
 • Amenajare platforme și spații verzi

Stația CF Dumbrăveni

 • Reabilitare clădire stație inclusiv șarpantă și învelitoare
 • Finalizare finisaje tunel pietonal
 • Finalizare peroane linia I și linia II+III și III+IV
 • Rețele iluminat, apă, canalizare menajeră și pluvială
 • Amenajare platforme betonate și trotuare

AUTORUN SRL este autorizată ca furnizor feroviar și deține agrementul tehnic feroviar, eliberate de Autoritatea Feroviară Română – AFER.

Mai multe despre serviciile noastre găsiți în pagina Lucrări de drumuri, poduri și căi ferate

 

Provocări

Cea mai mare provocare în cadrul acestui proiect a fost oportunitatea de a executa lucrări cu specific feroviar pentru prima dată în istoria companiei. Contextul a implicat și autorizarea companiei AUTORUN SRL ca furnizor feroviar de către AFER – Autoritatea Feroviară Română.

Colegii noștri au reuşit să se afirme prin calitatea lucrărilor executate, astfel că după scurt timp am semnat al doilea contract de execuție cu FCC CONSTRUCCION SA BARCELONA SUCURSALA BUCUREȘTI pentru Lotul 2 Aţel – Micăsasa, parte din acelaşi proiect.

Gara Mediaș

Reabilitare Gara Mediaș și Gara Copșa-Mică

Gara Mediaș

Descriere proiect

Beneficiar:   CNCFR „CFR” SA
Antreprenor:   FCC CONSTRUCCION SA BARCELONA SUCURSALA BUCUREȘTI
Executant:   AUTORUN SRL
Perioada:   2017 – 2019

Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov – Simeria, componentă a Coridorului IV PAN EUROPEAN, pentru circulația trenurilor cu viteză maximă de 160 km/h, secțiunea Coșlariu – Sighișoara, lotul 2 Aţel – Micăsasa

Stația CF Mediaş

 • Finalizare finisaje tunel pietonal
 • Finalizare peroane linia I
 • Amenajare platforme și spații verzi

Stația CF Copşa Mică

 • Reabilitare Clădire stație inclusiv șarpantă și învelitoare
 • Finalizare tunel pietonal
 • Finalizare peroane linia I și linia II+III și III+IV
 • Rețele iluminat, apă, canalizare menajeră și pluvială
 • Amenajare platforme betonate și trotuare

AUTORUN SRL este autorizată ca furnizor feroviar și deține agrementul tehnic feroviar, eliberate de Autoritatea Feroviară Română – AFER.

Mai multe despre serviciile noastre găsiți în pagina Lucrări de drumuri, poduri și căi ferate

Provocări

Cea mai mare provocare în cadrul acestui proiect a fost continuarea şi finalizarea lucrărilor deja începute, în graficul de execuție. O altă provocare a colegilor noștri în execuţie a fost menţinerea nivelului hidrostatic la cota -4,5 m 24/24, timp de 3 luni de zile, pentru finalizarea lucrărilor de hidroizolare a tunelului pietonal şi finalizarea terasamentului pentru liniile I,II şi III. În ciuda dificultăţilor specialiştii noştri au găsit soluţiile potrivite astfel încât termenul de finalizare să fie respectat. Mărturie pentru cele menționate stă recomandarea primită de la clientul nostru FCC CONSTRUCCION SA BARCELONA SUCURSALA BUCUREȘTI.

DJ141-Km-11+824

Reabilitare și modernizare DJ141

DJ141-Km-11+824
DJ141-Km-11+824

Descriere proiect

Beneficiar:   CONSILIUL JUDEȚEAN SIBIU
Antreprenor:   DRUMSERV SA
Executant:   AUTORUN SRL
Perioada:   2019

În septembrie 2019, compania AUTORUN SRL semnează un nou contract de execuție lucrări cu DRUMSERV SA pentru proiectul „Reabilitare și modernizare DJ141 Mediaș – Moșna – Pelișor – Bârghiș”, proiect ce s-a desfășurat pe o perioadă de 24 luni. În cadrul acestui proiect au intrat spre execuție: Pod DJ 141 km 9+476 și Pod DJ 141 km 9+978.

În următoarea etapă a fost executat Podul Dj 141 km 12+608 și reabilitare Pod DJ 141 km 11+824.
Tot în cadrul acestui contract au intrat în execuție și trotuarele comunei Moșna.

Mai multe despre serviciile noastre găsiți în pagina Lucrări de drumuri, poduri și căi ferate

Provocări

S-a început cu demolarea podurilor vechi, respectiv DJ141 km 9+476, 9+978 și 12+608, și reabilitarea podului DJ141 km 11+824, cu devierea și restricționarea traficului rutier fără a crea disconfort. Ulterior, s-a lucrat la fundațiile podurilor, culeele, suprastructura acestora unde s-au folosit 120 to armătură, 4000 mc beton, 4000 mc de săpătură, cofraje 2400 mp, pereuri din beton 1600 mp și amenajările albiilor.

Lucrările de modernizare au constat în:

 • consolidarea zidurilor de sprijin
 • construirea a patru poduri noi și reabilitarea unui pod existent
 • executarea de podețe noi și reabilitarea celor existente
 • amenajarea de șanțuri, rigole betonate

Experiența noastră vastă în domeniul betoanelor, alături de angajamentul față de calitate și eficiență, ne-a permis să ne îndeplinim angajamentul față de acest proiect important, contribuind la îmbunătățirea infrastructurii locale. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a ne folosi resursele și expertiza pentru a aduce un aport valoros în cadrul acestei inițiative semnificative.

Amenajare Zid de Sprijin

Amenajare Zid de Sprijin, Școala Gimnazială Cireșarii

Amenajare Zid de Sprijin

Descriere proiect

Beneficiar:   MUNICIPIUL MEDIAȘ
Antreprenor:   GRANITTO CONSTRUCT SRL
Executant:   AUTORUN SRL
Year Completed:   2018 – 2019

Proiectul soluționează lipsa spațiului pentru execuția unui corp nou de clădire necesar extinderii şcolii Gimnaziale Cireșarii din municipiul Mediaş, printr-o amenajare zid de sprijin.

Cantități ale proiectului:

 • terasamente 2.000 mc
 • cofraje 780 mp
 • armături 11.000 Kg
 • betoane 600 mc
 • umpluturi 2.000 mc

Mai multe despre serviciile noastre găsiți în pagina Lucrări de construcții civile și industriale

Provocări

Cea mai mare provocare pentru echipa AUTORUN COMPANY în cadrul acestui proiect de amenajare zid de sprijin, a fost preluarea amplasamentului după altă companie care a intrat în insolvență și le-a abandonat.

Având în vedere contextul prezentului proiect şi întârzierea înregistrată de contractorul anterior, AUTORUN COMPANY şi-a asumat responsabilitatea ca în termen de 4 luni să finalizeze acest contract. În aceste condiţii lucrările începute în noiembrie 2018 au fost finalizate în februarie 2019.

Echipa noastră a finalizat cu responsabilitate şi maturitate acest proiect dificil, dar deosebit de important pentru Şcoala Gimnazială Cireşarii, la termenul asumat şi la standardul de calitate cerut de beneficiar.