Fundație și pardoseală din beton Hala Electro Metalurgie

Descriere proiect

Beneficiar:   Electro Metalurgie SRL
Antreprenor:   Gama Construct SRL
Furnizor betoane:   AUTORUN SRL
Perioada:   2022

În colaborare strânsă cu antreprenorul general, Gama Construct SRL, și beneficiarul final, Electro Metalurgie SRL, am reușit să furnizăm cu succes betonul necesar pentru proiectul lor. Am furnizat produse pentru fundație și pardoseală din beton. Această colaborare a fost o reușită datorită capacității noastre de a răspunde unei provocări majore întâmpinate de client.

Una dintre principalele provocări cu care s-a confruntat clientul a fost necesitatea turnării unor cantități mari de beton într-un timp limitat. Acesta avusese experiențe neplăcute cu furnizori anteriori care nu au putut oferi soluția necesară într-un interval rezonabil de timp.

Mai multe despre serviciile noastre găsiți în pagina Producție și furnizare de betoane

Provocări

La AUTORUN COMPANY, am înțeles în mod clar nevoile și preocupările clientului nostru. Astfel, am reușit să oferim clientului nostru soluția de care avea nevoie, depășindu-i așteptările și asigurându-l că poate conta pe noi în orice situație. Rezultatul final a fost un proiect finalizat cu succes, iar clientul a rămas extrem de mulțumit de serviciile noastre.

Cu o suprafață totală de 1500 mp, această hală industrială reprezintă o contribuție valoroasă la infrastructura Electro Metalurgie SRL și un exemplu de excelență a serviciilor AUTORUN COMPANY.

Această colaborare reprezintă o demonstrație clară a competenței și capacității noastre de a oferi soluții adaptate nevoilor specifice ale clienților noștri. Suntem mândri să fim partenerul de încredere al clientului nostru și să contribuim la succesul proiectelor lor.

La AUTORUN COMPANY, suntem mereu pregătiți să abordăm provocări și să găsim soluții inovatoare pentru clienții noștri. Experiența și profesionalismul nostru ne permit să oferim servicii de calitate superioară în industria construcțiilor.